fbpx
  • CompuCash on loodud selleks, et lihtsustada müügitegevusi, vältida rahalisi ja kaubaga seotud kadusid, hoida äritegevus kontrolli all, integreerida ettevõtte tööprotsesse ning võimaldada efektiivset kvaliteetset klienditeenindust.

    Hooldus:

    E-R: 9:00 – 17:00

    +372 639 7937

    501 9099 (muul ajal, ärikriitilised probleemid)

    kassa@ektaco.ee

  • CompuAccess on terviklahendus, mis aitab aega ja raha kokku hoida. Tööaja planeerimine, graafikus vajalike muudatuste tegemine ning reaalsete töötundide mõõtmine toimub ühes programmis. Liidestus personalitarkvaraga annab kvaliteetse sisendi ka palgaarvestuseks.

     

    Hooldus:

    E-R: 9:00 – 17:00

    +372 639 7939

    lukud@ektaco.ee

     

Kasutajatugi

Mustamäe Elamuste Keskuses kasutusel CompuCash ja CompuAccess süsteemid

Oktoobri alguses avati Mustamäel 13 000 ruutmeetril laiuv uudse kontseptsiooniga Mustamäe Elamuste Keskus, kus toimetavad igapäevaselt Eesti suurim spaa- ja saunakeskus Elamus Spa, AMB Akadeemia bowlingukeskus, 24-7 Fitness spordiklubi ja Trefoil batuudikeskus ja spordiklubi.

Kogu keskuse ulatuses on kliendi kasutajamugavust silmas pidades võetud kasutusele Ektaco CompuCash ja CompuAccess kassa- ja läbipääsusüsteemid. Järgnevalt kirjeldame täpsemalt, milliseid tehnoloogiaid on elamuskeskuses kasutatud.

Elamus Spa

Oktoobris avatud Elamus Spa on Eesti kõige suurem spaa- ja saunakeskus, kus on avatud ühtekokku 21 erinevat sauna, sportujula ja väikelaste bassein.

Spaas on kasutusel käepaelad, mis võimaldavad:
  • lukustada garderoobikappe;
  • teha spaas oste;
  • aktiveerida ligipääsuõigusi ustel ja turnikeedel;
  • eristada tsoone, mis teeb võimalikuks komplekspiletite müümise (ligipääs ühte, mitmesse või kõikidesse tsoonidesse);
  • spaast väljudes automatiseeritud kiibi ärasöömist (ainulaadne Eestis);
  • ühe arvega mitme kiibi ostude eest tasumist.
Pildil terminal spas allesjäänud aja ja kapi numbri tuvastamiseks. Foto: Harry Tiits

Käepaelad ja läbipääsud turnikeedes aktiveeritakse kassasüsteemi kaudu. Lisaks on võimalik süsteemis hallata ka teenuste broneeringuid, sh broneerida massaaži või ruume laste sünnipäevade korraldamiseks.

24-7 Fitness

Ööpäevaringselt avatud 24-7 Fitness spordiklubist leiab täisvarustusega jõusaali ja laia valiku rühmatreeninguid. 24 tundi avatud spordiklubi töötab tänu iseteeninduse põhimõttele.

Klubiga liitumiseks tuleb internetis täita ankeet, mille põhjal saadab klubi kliendile kontaktivaba kaardi. See annab õiguse spordiklubisse siseneda mistahes ajal. Sealjuures pole spordiklubi külastamiseks vaja eraldi töötajat, kes tagaks sissepääsu garderoobi ja jõusaali – seda saab klient ise isikliku kaardi abil teha.

Pildil 24/7 iseteenindusega sprodiklubi sissepääs. Foto: Harry Tiits

CompuCashi süsteem on kliendihalduse keskne koht, kus pärast teenuse eest tasumist, näiteks aastamakse, loob süsteem ise automaatselt lepingu, mille alusel väljastab süsteem arve.

CompuCashi süsteem ühildub lisaks ka Directo raamatupidamise programmiga, mis võimaldab igakuise arvete koostamise automatiseerida vastavalt kliendi lepingule.

Kui klient on valinud, et soovib arvete eest tasuda püsimaksekorraldusega, saadetakse e-arve kliendi panka ja arvel olev summa võetakse automaatselt pangakontolt maha. Nii toimub tasude laekumine õigeaegselt, mis hoiab omakorda kokku nii spordiklubi töötajate kui ka kliendi aega.

Tulevikus on võimalik klubisse siseneda ka mobiilirakenduse abil, tänu millele pole vaja kontaktivaba kaarti kaasas kanda.

AMB Akadeemia Bowling

Tehniliselt kõige kaasaegsem ja ainuke 16 rajaga bowlingusaal Eestis mahutab sadu külastajaid. Bowlingusaalis on võimalik korraldada üritusi ja sünnipäevi, mille haldamine toimub CompuCashi kassasüsteemi kaudu. Süsteem võimaldab sisestada söökide ja jookide tellimusi ka ette, et muuta külastajate kogemus veelgi mugavamaks. Eriliseks uuenduseks on AMB Akadeemia Bowlingus moodsa KDS (inglise k Kitchen Display System) lahenduse kasutuselevõtt.
CompuCash KDS-i plussid:
  • kiirem kommunikatsioon köögi ja teenindajate vahel;
  • kokkadel on parem ülevaade valmistamist ootavatest roogadest;
  • tõuseb teeninduskiirus, sest info valminud toidust jõuab sekunditega teenindajateni;
  • tänu filtrite kasutamisele on võimalik teada saada, kui mitu ühesugust rooga on vaja valmistada;
  • olemas on põhjalik statistika toitude valmistamisele kuluva aja kohta.
Pildil CompuCash'i köögiekraan. Foto: Harry Tiits Regulaarsed külastajad saavad nautida bowlingusaali boonuseid tänu CompuCashi lojaalsusprogrammi võimalusele. Tavapärase kliendikaardi asemel suudab CompuCash klienti tuvastada ka ID-kaardi alusel.

Trefoil Batuudikeskus ja Spordiklubi

Elamuskeskuse kolmanda korruse on võtnud enda alla kogupere batuudikeskus ja Baltimaade moodsaim võimlemissaal. Kui võimlemissaal on mõeldud eelkõige professionaalidele, siis batuudikeskuses on võimalik pidada ka laste sünnipäevi ja koosviibimisi. Batuudikeskuse läbipääsuuksed on varustatud CompuAccess kontrolleritega, mis tagab täieliku ühenduvuse CompuCash süsteemiga. See tähendab, et ühest süsteemist on võimalik hallata külastajate liikumisõigusi ning tegevusi. Pildil Batuudikeskus. Foto: Harry Tiits Piletite müük ning ürituste ja tähtpäevade broneerimine toimub CompuCashi kassasüsteemis. Tulevikus on võimalik CompuCashi süsteem liidestada ka batuudikeskuse veebilehel oleva broneerimissüsteemiga, mis võimaldab külastajatel ise oma külastusaega planeerida. Nagu Mustamäe Elamuste Keskuse näide tõestab, täiendavad ja toetavad Ektaco tooted üksteist. Kui te soovite näha, kuidas CompuCash ja CompuAccess teie äriga sobivad, siis registreeruge tasuta demole siit.

Otsid lahendust, mis töötab?

Täida vorm või võta meiega ühendust

telefonil +372 654 2150

Saada päring

Edasi

Võtame ühendust!

    CompuCash on loodud selleks, et lihtsustada müügitegevusi, vältida rahalisi ja kaubaga seotud kadusid, hoida äritegevus kontrolli all, integreerida ettevõtte tööprotsesse ning võimaldada efektiivset kvaliteetset klienditeenindust.
    CompuAccess võimaldab mugavalt planeerida töögraafikud, mõõta lihtsalt reaalset tööaega, sh nii automaatselt kui ka soovi korral detailselt paljude tööliikide kaupa. Sisukad raportid nutikateks otsusteks ning kvaliteetne sisend palgaarvestuseks.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.