fbpx
  • CompuCash on loodud selleks, et lihtsustada müügitegevusi, vältida rahalisi ja kaubaga seotud kadusid, hoida äritegevus kontrolli all, integreerida ettevõtte tööprotsesse ning võimaldada efektiivset kvaliteetset klienditeenindust.

    Hooldus:

    E-R: 9:00 – 17:00

    +372 639 7937

    501 9099 (muul ajal, ärikriitilised probleemid)

    kassa@ektaco.ee

  • CompuAccess on terviklahendus, mis aitab aega ja raha kokku hoida. Tööaja planeerimine, graafikus vajalike muudatuste tegemine ning reaalsete töötundide mõõtmine toimub ühes programmis. Liidestus personalitarkvaraga annab kvaliteetse sisendi ka palgaarvestuseks.

     

    Hooldus:

    E-R: 9:00 – 17:00

    +372 639 7939

    lukud@ektaco.ee

     

Kasutajatugi

CompuCashi videojuhendid, õpi kiirelt videote abil

CompuCash kassasüsteem on laiade võimalustega programm ja nii tuleb ikka ette olukordi, et te mõnda neist polegi enda jaoks avastanud või enam ei mäleta, kuidas seda kasutada. Nii ongi CompuCash’i tootes videojuhendid, et aidata nii pildi kui jutu abil toodet mugavalt kasutada. Juhendeid saate vaadata teile sobilikul ajal ja ei pea sugugi ootama klienditeeninduse kõne järjekorras.

Pakkudes nii laiemat ülevaadet kui ka spetsiifilisi teemasid, võivad videod tulla kasuks nii asjatundjale kui ka alles süsteemiga tutvust tegijale. Videojuhendid aitavad meelde tuletada harvemini kasutatavaid funktsioone ja on uuele töötajale abiks programmi funktsioonide tundma õppimisel. Kõik need on lühikesed, mõne minuti pikkused, välja arvatud üks, nn üldjuhend, mis  kajastab CompuCashi kassasüsteemi kasutusele võtmise põhitoiminguid.

Juhendite kaudu saab näiteks teada, kuidas hallata mugavamalt kliendikaarte, seadistada reklaamklippe kliendile suunatud ekraanile või kuidas uusi tooteid veelgi lihtsamalt luua. Videojuhendeid leiab uuema CompuCashi programmi versioonil  peamenüüst „videojuhendid“ või lingilt: https://cs.ektaco.ee/CC4000hist/video/index.html.

Videojuhendid on olemas uue viienda põlvkonna kassasüsteemi kontori poolel.

Kui te juhenditest siiski abi ei leia, siis meie klienditeeninduse meeskond aitab teid alati hea meelega. Võid meiega ühendust võtta kodulehel oleva chat’i kaudu või helistades 6397937 tööpäevadel.

Kokku on praeguseks valminud üle kolmekümne eri videojuhendi Pakkudes nii laiemat ülevaadet kui spetsiifilisi teemasid, võivad videod tulla kasuks nii asjatundjale kui ka alles süsteemiga tutvust tegijale. Videojuhendid aitavad meelde tuletada harvemini kasutatavaid funktsioone ja on ka uuele töötajale abiks programmi funktsioonide tundma õppimisel. Kõik need on lühikesed, mõne minuti pikkused, välja arvatud üks, nn üldjuhend, mis  kajastab CompuCashi kassasüsteemi kasutusele võtmise põhitoiminguid. Juhendite kaudu saab näiteks teada, kuidas kliendile suunatud ekraanile väga lihtsalt seadistada uusi reklaamklippe või kuidas uusi tooteid veelgi lihtsamalt luua. Videojuhendeid leiab uuema CompuCashi programmi versioonil peamenüüst videojuhendid.

Otsid lahendust, mis töötab?

Täida vorm või võta meiega ühendust

telefonil +372 654 2150

Saada päring

Edasi

Võtame ühendust!

    CompuCash on loodud selleks, et lihtsustada müügitegevusi, vältida rahalisi ja kaubaga seotud kadusid, hoida äritegevus kontrolli all, integreerida ettevõtte tööprotsesse ning võimaldada efektiivset kvaliteetset klienditeenindust.
    CompuAccess võimaldab mugavalt planeerida töögraafikud, mõõta lihtsalt reaalset tööaega, sh nii automaatselt kui ka soovi korral detailselt paljude tööliikide kaupa. Sisukad raportid nutikateks otsusteks ning kvaliteetne sisend palgaarvestuseks.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.