fbpx
  • CompuCash on loodud selleks, et lihtsustada müügitegevusi, vältida rahalisi ja kaubaga seotud kadusid, hoida äritegevus kontrolli all, integreerida ettevõtte tööprotsesse ning võimaldada efektiivset kvaliteetset klienditeenindust.

    Hooldus:

    E-R: 9:00 – 17:00

    +372 639 7937

    501 9099 (muul ajal, ärikriitilised probleemid)

    kassa@ektaco.ee

  • CompuAccess on terviklahendus, mis aitab aega ja raha kokku hoida. Tööaja planeerimine, graafikus vajalike muudatuste tegemine ning reaalsete töötundide mõõtmine toimub ühes programmis. Liidestus personalitarkvaraga annab kvaliteetse sisendi ka palgaarvestuseks.

     

    Hooldus:

    E-R: 9:00 – 17:00

    +372 639 7939

    lukud@ektaco.ee

     

Kasutajatugi

CompuCash kassa äpp

Kaks mobiilset lahendust (saadaval iOS ja Android seadmetele) teie müügi kiirendamiseks:
  • CompuCash Waiter äpp on mõeldud restoranidele ja kohvikutele lauast tellimuse kiireks ja mugavaks sisestuseks. Waiter ühildub CC4000 kassadega.
  • CompuCash POS äpp, on uue põlvkonna kassarakendus. Funktsionaalsus on veel piiratud, kuid müügi põhiprotsessid saab mugavalt ära teha. Kui juba on kasutusel CC4000 kassad, siis uut äppi saab kasutada mõnes oma uues müügikohas või foodtruck-is.

Lauateenindusega restoranidele, kes soovivad jätkata paralleelselt CC4000 Windows kassa kasutamist, sobib mobiilseks lahenduseks Ektaco CompuCash Waiter. Paljudes populaarsetes söögikohtades on uus lahendus ennast hästi õigustanud. Juhid ja teenindajad on rahul, tellimuste sisestamise kiirus ja mugavus on tõusnud, vigu on vähem, söökide ooteaeg on vähenenud.

CompuCash Waiter äpp on mõeldud restoranidele ja kohvikutele lauast tellimuse kiireks ja mugavaks sisestuseks. Waiter ühildub CC4000 kassadega (avatud arved, tellimused, vahetused). Lahendus on mõeldud eeskätt populaarse CC4000 kassasüsteemi laiendusena. Arve sulgemine toimub CC4000 kassas.

Mida saab CompuCash Waiteriga ehk mobiilise tellimuste vastuvõtmise lahendusega teha?

  • võta vastu tellimused lauast või ka kojuveoks
  • kohe saad soovi korral märkida ka klientide arvu lauas
  • tellimused liiguvad otse kööki või baari ja teenindaja saab minna vastu võtma tellimust järgmisest lauast
  • tellimuse saad jagada klientide kaupa ning kohe märkida ka käigud
  • tellimust saad vajadusel alati muuta
  • saad lisada erisoove tellitavatele toitudele ja jookidele ning ka tunnuse lauale või arvele
  • toite ja jooke saad tellimuse jaoks leida mugavalt skrollides kassapaneelidel või ka lihtsalt otsinguga
 

CompuCash POS äpp, on uue põlvkonna kassarakendus. Funktsionaalsus on veel piiratud, kuid müügi põhiprotsessid saab mugavalt ära teha. Kui juba on kasutusel CC4000 kassad, siis uut äppi saab kasutada mõnes oma uues müügikohas või foodtruck-is. Avatud arved, tellimused, vahetused veel ei ühildu CC4000 kassadega, kuid töö selle nimel juba käib. Ladu ja aruandlust saab näha oma CC4000 kontoriga (võib CC5 veebikontoriga).

CompuCash POS on oma ristsed saanud Bon Jovi ja Metallica kontserditel, I Land Sound festivalil ning olnud kasutusel Viru keskuse katusekohvikus, Hiiumaa sadamates, Misada Foodtruck’is ja Kauksi Ranna kohvikus. Kui Waiter on juba töökindlaks juurutatud, siis CompuCash POS on veel juurutuse staadiumis.

CompuCash’i mobiilne tahvlikassa toimib koos CC4000 kontoriga, aga muidugi ka koos uue veebipõhise kontoriga. Viimases saab praeguseks luua tooterühmi ja tooteid koos hindade ja retseptidega ning vaadata müügiaruandeid detailselt või sobilikus vormis graafikutena. Suve jooksul lisandub soodustuse loomine ning haldus ja arvete register. Liigume arenduses järjest edasi.

Mida saab CompuCash POSiga ehk tahvlikassaga teha?

  • sama, mis Waiter ehk võta vastu kliendi tellimused, kui sul on lauateenindus
  • vali kiirelt kliendi soovitud tooted
  • vormista kliendi sularaha makse
  • võta kliendilt vastu kaardimakse ja soorita see mugavalt pangaterminali liidestusega
  • saada tellimus köögiprinterisse
  • trüki vahearve ja kviitung

Kui oled korraldamas suuremat kontserti või festivali, sul on vaja kassat food truck’i, müügiletile või letiteenindusega kohvikusse – võta meiega ühendust ja vaatame CompuCash POSi sobivust sulle lähemalt. CompuCash POS sobib ka Sinu uude ja moodsasse lauateenindusega restorani või kohvikusse.

 

Otsid lahendust, mis töötab?

Täida vorm või võta meiega ühendust

telefonil +372 654 2150

Saada päring

Edasi

Võtame ühendust!

    CompuCash on loodud selleks, et lihtsustada müügitegevusi, vältida rahalisi ja kaubaga seotud kadusid, hoida äritegevus kontrolli all, integreerida ettevõtte tööprotsesse ning võimaldada efektiivset kvaliteetset klienditeenindust.
    CompuAccess võimaldab mugavalt planeerida töögraafikud, mõõta lihtsalt reaalset tööaega, sh nii automaatselt kui ka soovi korral detailselt paljude tööliikide kaupa. Sisukad raportid nutikateks otsusteks ning kvaliteetne sisend palgaarvestuseks.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.