fbpx
  • CompuCash on loodud selleks, et lihtsustada müügitegevusi, vältida rahalisi ja kaubaga seotud kadusid, hoida äritegevus kontrolli all, integreerida ettevõtte tööprotsesse ning võimaldada efektiivset kvaliteetset klienditeenindust.

    Hooldus:

    E-R: 9:00 – 17:00

    +372 639 7937

    501 9099 (muul ajal, ärikriitilised probleemid)

    kassa@ektaco.ee

  • CompuAccess on terviklahendus, mis aitab aega ja raha kokku hoida. Tööaja planeerimine, graafikus vajalike muudatuste tegemine ning reaalsete töötundide mõõtmine toimub ühes programmis. Liidestus personalitarkvaraga annab kvaliteetse sisendi ka palgaarvestuseks.

     

    Hooldus:

    E-R: 9:00 – 17:00

    +372 639 7939

    lukud@ektaco.ee

     

Kasutajatugi

Kuidas leida enda äri jaoks õige müügitarkvara?

Oled seni läbi ajanud vana kassaaparaadiga, aga mõtled nüüd, kui palju kiirem ja mugavam oleks, kui kassaprogramm oleks seotud kaardimakseterminaliga, võtaks vastu mobiilimakseid, peaks laoarvestust, tunneks ära püsikliendi? Kassatarkvarad, mis seda kõike võimaldavad, on olemas, aga kuidas valida nende seast see õige?

Tee selgeks, mis kassatarkvara vajad

Müügitarkvara soetamisel peaks esimeseks sammuks olema vajaduste kaardistamine. Et kassaprogrammi ei osteta üheks-kaheks aastaks, oleks vaja mõelda oma äri arendamise peale pikemas perspektiivis. Erinevaid müügitarkvarasid võrreldes vaata, kas neil on olemas

  • pilvepõhine lahendus, nii et pääsed müügiprogrammile ligi igas kohas

  • lojaalsussüsteem, millega jälgida püsiklientide ostusid ning teha neile personaalseid pakkumisi

  • laohalduse võimalus.

Tähtis on veenduda ka selles, et nii riist- kui tarkvara tuleks ühelt firmalt, sest sel kombel on võimalik probleemide korral ära hoida vaidlusi selle üle, kelle viga see on ja kes peaks olukorra lahendama.

Vaata oma silmaga üle

Kui tundub, et kassatarkvara oskab teha kõike seda, mida sul vaja, siis tasuks kokku leppida kohtumine, kus sulle pakutavat kassaprogrammi demonstreeritakse. Kohtumisel peaksid saama vastuse järgmistele küsimustele:

  • Kas kassasüsteemi on lihtne kasutada? Pea meeles, et müügitarkvara ei ole asi, mille kasutamine nõuab IT-teadmisi, vaid see peab olema arusaadav tavakasutajale.

  • Kas kassasüsteem on kiire? Proovi, kui kaua võtab aega näiteks müügi registreerimine.

  • Kas kassasüsteemiga saab teha kaardi- ja mobiilimakseid? Kui kassasüsteem ei ühildu pangaterminaliga ning hind tuleb sisestada käsitsi, siis võtab see kauem aega, ka võivad tekkida vead

  • Mobiilimaksed muutuvad üha populaarsemaks ning kassasüsteem, mis neid ei toeta, on juba aasta-paari pärast ajale jalgu jäänud.

  • Kas kassatarkvara müüjal on olemas arendusmeeskond, kui kaua nad on antud alaga tegelenud, millised on arendustegevuse plaanid? Tasemel ning pikaajaline arendustöö tagab selle, et müüja pakub tarkvara, mis on tõepoolest kohandatud siinse äritegevuse jaoks, mitte pole lihtsalt üks programm, mille edasimüügiõigusi omatakse.

  • Millist hooldust pakutakse?

  • Kui kaua võtab seadmete ülespanek aega?

  • Kas müüja pakub ka kassaprogrammi kasutamise koolitust?

Müügitarkvara valimine nõuab, et ostja ise teaks, millised on tema arenguplaanid, kus on ta praegu ja kuhu tahab jõuda mõne aasta pärast. Kassaprogrammi ostmise käigus tekkivad arutelud on kindlasti kasulikud ja konsulteerimine inimestega, kes sinu tegevusalaga aastaid kokku on puutunud, annab ideid ja inspiratsiooni oma äri arendamiseks.

Otsid lahendust, mis töötab?

Täida vorm või võta meiega ühendust

telefonil +372 654 2150

Saada päring

Edasi

Võtame ühendust!

    CompuCash on loodud selleks, et lihtsustada müügitegevusi, vältida rahalisi ja kaubaga seotud kadusid, hoida äritegevus kontrolli all, integreerida ettevõtte tööprotsesse ning võimaldada efektiivset kvaliteetset klienditeenindust.
    CompuAccess võimaldab mugavalt planeerida töögraafikud, mõõta lihtsalt reaalset tööaega, sh nii automaatselt kui ka soovi korral detailselt paljude tööliikide kaupa. Sisukad raportid nutikateks otsusteks ning kvaliteetne sisend palgaarvestuseks.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.