fbpx
  • CompuCash on loodud selleks, et lihtsustada müügitegevusi, vältida rahalisi ja kaubaga seotud kadusid, hoida äritegevus kontrolli all, integreerida ettevõtte tööprotsesse ning võimaldada efektiivset kvaliteetset klienditeenindust.

    Hooldus:

    E-R: 9:00 – 17:00

    +372 639 7937

    501 9099 (muul ajal, ärikriitilised probleemid)

    kassa@ektaco.ee

  • CompuAccess on terviklahendus, mis aitab aega ja raha kokku hoida. Tööaja planeerimine, graafikus vajalike muudatuste tegemine ning reaalsete töötundide mõõtmine toimub ühes programmis. Liidestus personalitarkvaraga annab kvaliteetse sisendi ka palgaarvestuseks.

     

    Hooldus:

    E-R: 9:00 – 17:00

    +372 639 7939

    lukud@ektaco.ee

     

Kasutajatugi

Tee viie minutiga oma äri Google’i otsingus nähtavamaks!

Igale ettevõttele on oluline olla Google’is nähtav. Kui jätame kõrvale Facebooki ja kodulehe, siis kiirem viis nähtavust parandada on anda Google’ile enda äri kohta ise infot. Selleks on loodud Google My Business (Google Minu Ettevõtte). Toimige järgnevalt:
  • Klikkides nupul „Viige oma ettevõte Google´isse“, tuleb teil logida sisse gmail-kontoga.
  • Otsige nime järgi üles oma ettevõtte.
  • Tõestage, et tegu on ikkagi teie ettevõttega. Selleks pakub Google eri võimalusi. Kõige kiirem viis on kasutada telefoni: kui Google’il on teie korrektne number, helistatakse või saadetakse vajalik kood teile sõnumiga. Teise võimalusena saate lasta saata koodi posti teel.
Kui Google’ile on selgeks tehtud, et tegu on teie ettevõttega, saate muuta ja lisada kõige olulisema informatsiooni oma äri kohta. Alustage kõige tähtsamast :
  • Nimi, aadress, veebileht ja telefon;
  • Kindlasti huvitab teie potentsiaalseid kliente, millal olete avatud ja parkimisvõimaluste info;
  • Teie leidmist lihtsustavad pildid välivaadetest.
Kõik eelnev suurendab Google’i silmis teie äri väärtust, parandab lehekülje positsiooni ja annab teie klientidele rohkem informatsiooni.

Otsid lahendust, mis töötab?

Täida vorm või võta meiega ühendust

telefonil +372 654 2150

Saada päring

Edasi

Võtame ühendust!

    CompuCash on loodud selleks, et lihtsustada müügitegevusi, vältida rahalisi ja kaubaga seotud kadusid, hoida äritegevus kontrolli all, integreerida ettevõtte tööprotsesse ning võimaldada efektiivset kvaliteetset klienditeenindust.
    CompuAccess võimaldab mugavalt planeerida töögraafikud, mõõta lihtsalt reaalset tööaega, sh nii automaatselt kui ka soovi korral detailselt paljude tööliikide kaupa. Sisukad raportid nutikateks otsusteks ning kvaliteetne sisend palgaarvestuseks.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.