fbpx
  • CompuCash on loodud selleks, et lihtsustada müügitegevusi, vältida rahalisi ja kaubaga seotud kadusid, hoida äritegevus kontrolli all, integreerida ettevõtte tööprotsesse ning võimaldada efektiivset kvaliteetset klienditeenindust.

    Hooldus:

    E-R: 9:00 – 17:00

    +372 639 7937

    501 9099 (muul ajal, ärikriitilised probleemid)

    kassa@ektaco.ee

  • CompuAccess on terviklahendus, mis aitab aega ja raha kokku hoida. Tööaja planeerimine, graafikus vajalike muudatuste tegemine ning reaalsete töötundide mõõtmine toimub ühes programmis. Liidestus personalitarkvaraga annab kvaliteetse sisendi ka palgaarvestuseks.

     

    Hooldus:

    E-R: 9:00 – 17:00

    +372 639 7939

    lukud@ektaco.ee

     

Kasutajatugi

Neeme külapood

Idüllilises Neeme rannakülas asub Neeme pood ja kohvik, kes postitas CompuCashi saabumisest ühe huvitava loo

  • istekohti 36 külastajale
  • peosaal mahutab 50-60 inimes

Peremees läks lolliks. Noh ühel päeval tuli ja ütles, et toob poodi kompu kassi. Mõtlesin, et nii tore ja hakkasin kohe nuputama kuhu talle pesa teha. Ma ei julgenud kasti puutudagi, äkki kiisu magab. Aga uudishimu oli nii suur , et siiski piilusin sisse. Paistiski midagi valget. "Ootoot ma ise! "ütles peremees. Pani käe kasti ja võttis sealt välja.....mingi juhtmepuntraga valge kandilise asja. Kass see igatahes ei olnud. Küsisin, et mis see on? See pole ju kass. "Mis kass?" küsis peremees. See on kompu käss, meie uus kassaaparaat!

CompuCash kassasüsteem sobib nii kaupluse, kui kohviku teenindusse. Neeme külapoes on kassasüsteemiga võimalik teenindada nii kaupluse, kui kohviku külastajaid.

  • Neeme külapood kasutab CompuCash kassasüsteemi nii kaupluse, kui kohviku suunal, kus sama kassa töökohaga saab mõlemad äriloogikad teenindatud.
  •  CompuCash kassasüsteemis kasutatakse kompaktset ELO Paypoint mudelit, kus on puuteekraan, tšekiprinter ja rahasahtel on seadme sisse kompaktselt integreeritud.
  • Kassasüsteem on liidestatud kaaluga, mille kaudu saab kiirelt kaalutooteid müüa.

Otsid lahendust, mis töötab?

Täida vorm või võta meiega ühendust

telefonil +372 654 2150

Saada päring

Edasi

Võtame ühendust!

    CompuCash on loodud selleks, et lihtsustada müügitegevusi, vältida rahalisi ja kaubaga seotud kadusid, hoida äritegevus kontrolli all, integreerida ettevõtte tööprotsesse ning võimaldada efektiivset kvaliteetset klienditeenindust.
    CompuAccess võimaldab mugavalt planeerida töögraafikud, mõõta lihtsalt reaalset tööaega, sh nii automaatselt kui ka soovi korral detailselt paljude tööliikide kaupa. Sisukad raportid nutikateks otsusteks ning kvaliteetne sisend palgaarvestuseks.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.