fbpx
  • CompuCash on loodud selleks, et lihtsustada müügitegevusi, vältida rahalisi ja kaubaga seotud kadusid, hoida äritegevus kontrolli all, integreerida ettevõtte tööprotsesse ning võimaldada efektiivset kvaliteetset klienditeenindust.

    Hooldus:

    E-R: 9:00 – 17:00

    +372 639 7937

    501 9099 (muul ajal, ärikriitilised probleemid)

    kassa@ektaco.ee

  • CompuAccess on terviklahendus, mis aitab aega ja raha kokku hoida. Tööaja planeerimine, graafikus vajalike muudatuste tegemine ning reaalsete töötundide mõõtmine toimub ühes programmis. Liidestus personalitarkvaraga annab kvaliteetse sisendi ka palgaarvestuseks.

     

    Hooldus:

    E-R: 9:00 – 17:00

    +372 639 7939

    lukud@ektaco.ee

     

Kasutajatugi

Kassa kliendiekraan reklaamiks

Kassat saab edukalt lisaks raha vastuvõtmisele kasutada ka reklaamikanalina. Selleks on ekraanid, mis on näoga kliendi poole ja millel klient näeb oma ostu sisu. Teist poolt ekraanist saate aga kasutada talle reklaami näitamisel. Ajal, mil keegi parajasti ostu ei soorita, saab kogu kliendiekraani pinda kasutada oma brändi või kampaania või konkreetse toote reklaamiks.

Neid reklaame saate lisada konkreetse poe kõigile kassadele või ühe poe, kohviku  ühele kassale, aga ka kõigi oma kaupluste või restoranide kassadele. Kasutamiseks võtke Majahaldur-konfiguratsioon-kassa-reklaamid. Kliendi ekraanile saate lisada nii pilte (kuni 10 MB) kui videoid (kuni 50 MB). Täpsema juhendi leiate toote seest: Videojuhendid – Reklaami lisamine kontoris.

Kui teil on veel vanem pisike kliendinäidikuga kassa, aga soovite sellist suuremat ja  uuemat, siis saatke meile päring ja saadame pakkumise.

Otsid lahendust, mis töötab?

Täida vorm või võta meiega ühendust

telefonil +372 654 2150

Saada päring

Edasi

Võtame ühendust!

    CompuCash on loodud selleks, et lihtsustada müügitegevusi, vältida rahalisi ja kaubaga seotud kadusid, hoida äritegevus kontrolli all, integreerida ettevõtte tööprotsesse ning võimaldada efektiivset kvaliteetset klienditeenindust.
    CompuAccess võimaldab mugavalt planeerida töögraafikud, mõõta lihtsalt reaalset tööaega, sh nii automaatselt kui ka soovi korral detailselt paljude tööliikide kaupa. Sisukad raportid nutikateks otsusteks ning kvaliteetne sisend palgaarvestuseks.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.