fbpx
  • CompuCash on loodud selleks, et lihtsustada müügitegevusi, vältida rahalisi ja kaubaga seotud kadusid, hoida äritegevus kontrolli all, integreerida ettevõtte tööprotsesse ning võimaldada efektiivset kvaliteetset klienditeenindust.

    Hooldus:

    E-R: 9:00 – 17:00

    +372 639 7937

    501 9099 (muul ajal, ärikriitilised probleemid)

    kassa@ektaco.ee

  • CompuAccess on terviklahendus, mis aitab aega ja raha kokku hoida. Tööaja planeerimine, graafikus vajalike muudatuste tegemine ning reaalsete töötundide mõõtmine toimub ühes programmis. Liidestus personalitarkvaraga annab kvaliteetse sisendi ka palgaarvestuseks.

     

    Hooldus:

    E-R: 9:00 – 17:00

    +372 639 7939

    lukud@ektaco.ee

     

Kasutajatugi

Kliendilugu Põhjala pruulikojaga

Põhjala pruulikoda on üks põnev ettevõte. Kes seal veel tuuril pole käinud, siis soovitame selle ette võtta.

Lisaks kodumaise õlle degusteerimisele, on Põhjalas võimalik ka õlle- ja suveniiripoest üht-teist soetada ning teise korruse avaras õllerestoranis elu nautida. See pole veel kõik - restorani lahtiolekuaegadel on võimalik ka sauna rentida.

Millist kassasüsteemi valida?

Põhjala kolis 2018. aasta detsembris tootmise ümber oma uude pruulikotta Põhja-Tallinnas Noblessneri sadamalinnakus. Seal asub lisaks pruulikojale,  villimisliinile ja poele ka õllerestoran Põhjala Tap Room.

Foto: Renee Altrov

"Hakkasime oma poele ja restoranile otsima sobivat kassasüsteemi üsna varakult. Umbes neli-viis kuud enne avamist otsustasime Ektaco CompuCash-i kasuks ja läbisime kohe ka koolituse," selgitab restorani juhataja Kristi.

Otsus CompuCashi kasuks tuli kergelt ja ilma pika kaalumiseta, sest kohalikul turul ei ole palju valikuid, mis sobiksid hästi just restoraniäri vajadustega.

Foto: Renee Altrov

Kristi sõnul teeb CompuCashi eriliseks see, et süsteemi on võimalik lisada retsepte, mis on omakorda seotud lao haldusega. Tänu sellele omadusele on võimalik restorani efektiivsemalt juhtida.

Millised on CompuCashi suurimad plussid?

Toitlustusettevõtte vajaduses kassasüsteemile on üsna erinevad näiteks spordiklubide või majutusettevõtete vajadustest. Seetõttu tuleb enne kassasüsteemi valiku tegemist hoolikalt läbi mõelda, millised on ärilised ootused ja vajadused. Foto: Renee Altrov CompuCash on üks enimkasutatud kassasüsteeme restoranides eelkõige neil põhjustel:
  • Kiire kassa
  • Mugav retseptuuride haldus
  • Lihtsasti kasutatav köögiekraan
  • Arve jagamise võimalus
  • Põhjalik soodustuste süsteem
  • Tellimuse võtmine lauast mobiiliga
Tunned huvi CompuCashi vastu? Loe lisa siit. Huvitavad artiklid samal teemal

Otsid lahendust, mis töötab?

Täida vorm või võta meiega ühendust

telefonil +372 654 2150

Saada päring

Edasi

Võtame ühendust!

    CompuCash on loodud selleks, et lihtsustada müügitegevusi, vältida rahalisi ja kaubaga seotud kadusid, hoida äritegevus kontrolli all, integreerida ettevõtte tööprotsesse ning võimaldada efektiivset kvaliteetset klienditeenindust.
    CompuAccess võimaldab mugavalt planeerida töögraafikud, mõõta lihtsalt reaalset tööaega, sh nii automaatselt kui ka soovi korral detailselt paljude tööliikide kaupa. Sisukad raportid nutikateks otsusteks ning kvaliteetne sisend palgaarvestuseks.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.