fbpx
  • CompuCash on loodud selleks, et lihtsustada müügitegevusi, vältida rahalisi ja kaubaga seotud kadusid, hoida äritegevus kontrolli all, integreerida ettevõtte tööprotsesse ning võimaldada efektiivset kvaliteetset klienditeenindust.

    Hooldus:

    E-R: 9:00 – 17:00

    +372 639 7937

    501 9099 (muul ajal, ärikriitilised probleemid)

    kassa@ektaco.ee

  • CompuAccess on terviklahendus, mis aitab aega ja raha kokku hoida. Tööaja planeerimine, graafikus vajalike muudatuste tegemine ning reaalsete töötundide mõõtmine toimub ühes programmis. Liidestus personalitarkvaraga annab kvaliteetse sisendi ka palgaarvestuseks.

     

    Hooldus:

    E-R: 9:00 – 17:00

    +372 639 7939

    lukud@ektaco.ee

     

Kasutajatugi

Kas Eesti toitlustusäri on muutusteks valmis? Vastab Estonian Burger Factory

Tutvu uue artiklisarjaga, kus meie kliendid jagavad oma kogemusi ja mõtteid huvitavatel teemadel. Jälgi meie postitusi ka Facebookis. Martin Aule, kes avab aprilli lõpus Tallinna vanalinnas oma teise burgerirestorani nimega Mini Burger Factory, on ootusärev. Tema restoran on teadaolevalt ainus Eestis, kus orgaanilisest puhtast toorainest burgereid valmistatakse. Kogenud restoraniomanik Martin Aule teab, et trendidega tuleb tänapäeval kaasa minna, muidu ei ole tihedas konkurentsis võimalik ellu jääda. Seetõttu leiab restorani menüüvalikust endale sobiliku nii vegan, kui ka inimene, kellel on gluteeni- ja laktoositalumatus. Mis aga juhtuks, kui restoranimenüüsse satuksid katseklaasiliha või proteiinirikkad putukad? Kuidas meeldiks klientidele, kui süüa teeks robot ning kassaaparaadi ja pangakaardi asemel oleks võimalik toidu eest tasuda krüptorahas?

Katseklaasiliha pihv on juba reaalsus

1904. aastal kirjutas New York Tribune, et hamburgeri näol on tegemist innovatsiooniga. Siis ei osanud veel keegi ette kujutada, et 114 aastat hiljem suudetakse kahe saia vahele panna pihv, mis on kasvanud looma kehast väljapool steriilses laboris, kasvatajaks mitte vana hea veis, vaid kitlis teadlased. Allikas: www.economist.com Olgugi et laboris looma tüvirakkudest kasvatatud katseklaasiliha võib jõuda toiduainetööstusse juba lähiaastatel, ei kujuta burgerirestorani Estonian Burger Factory omanik sellist tulevikku ette.

Maitsev toit on tehtud armastusega. Kui palju armastust ja hoolt saab liha, mida kunstlikult kasvatatakse laboris, looma kehast väljaspool?

Isegi kui veiseliha peaks muutuma väga kalliks ning katseklaasiliha hind taskukohaseks, on raske ette kujutada, et Estonian Burger Factory oma klientidele katseklaasiliha pakkuma hakkaks. „See lihtsalt ei pane suud vett jooksma,“ sõnab Martin.

Grillitud putukad? Tänan ei!

Tulevikus tekkiva lihapuuduse tõttu otsivad nii teadlased kui ka ettevõtjad aktiivselt alternatiive. Kui tehisliha tootmine on endiselt pigem kulukas, siis valgurikkaid putukaliike, mida kõlab süüa nii meil kui loomadel, on looduses tuhandeid. Üllataval kombel on just neis elukates palju eluks vajalikke aminohappeid, probiootikume, vitamiine ning rauda. Meie toidulauale võiksid nad jõuda nii toorelt, röstitult, grillitult kui ka jahuks jahvatatuna küpsetistes. Kas aga putukad ka hamburgerite vahele jõuavad, seda Martin ei usu. „Kui Estonian Burger Factory hakkaks pakkuma burgereid, kus maheveiseliha asemel krõmpsuvad hamba all grillitud putukad, siis loomulikult tooks see meie restoranile tohutu meedia tähelepanu. Kindel on aga see, et see oleks ajutine.“

Grillitud putukad pole meie kultuuriruumile omane ning eestlane pigem jätaks siis burgeri üldse söömata.

Kas aga aitaks tulevikus tekkivat lihapuudust leevendada vähesem liha tarbimine? Martin on veendunud, et oleks täiesti piisav, kui sööksime kaks korda nädalas umbes 70 grammi kodumaist liha – nii hoiame loodust ning ka oma tervist.

Toitlustusäri uus innovatsioon – abikokk Flippy

Toitlustusäri on niivõrd konkurentsitihe, et tähelepanu nimel ollakse valmis kulutama suuri summasid. Los Angeleses tegutseb Caliburgeri nime kandev restoran, kus inimeste asemel praeb restorani köögis pihve robot. Tegemist on maailma esimese robotist abikokaga, kel nimeks Flippy. Ta on õppimisvõimeline, suhtlemisaldis, ei tee iial vigu ning on äärmisel kiire. Äärmiselt kiire on ka Estonian Burger Factory kokkade reaktsioon sellele uudisele. Nende rõõmus nägu muutub hetkega, sest raske on ette kujutada robotit köögis. Kui robotid jõuaksid kööki ja võtaksid kokkade töö üle, siis mis saab kõigist neist inimestest?!

Krüptorahaga burgerit ostma

Kui tulevikus on köögis kokkade asemel robotid ja liha asemel sööme kes-teab-mida, siis kuidas on lood raha ja maksmisega? Praegu on võimalik poes ja restoranis maksta nii sularahas kui ka pangakaardiga, ent ka siin on toimunud suur innovatsioon. Juba praegu ei pea kaasas kandma kõiki oma panga-ja kliendikaarte, piisab vaid nutitelefonist ja mTasku äpist. Kohmaka nuppudega kassaaparaadist kasti asemel kasutavad ettevõtjad puutetundlikku kassasüsteemi, mis on kiire, lihtsasti kasutatav ning toetab müügikampaaniaid. Martin kasutab oma töös igapäevaselt Ektaco CompuCash’i kassasüsteemide lahendust ning loodab, et lähitulevikus ei tule pead murda selle üle, kuidas alternatiivseid maksmisvõimalusi kasutusele võtta.

Meie restoranis pole krüptorahaga seni keegi tahtnud burgerite eest maksta.

CompuCash'i kassasüsteemid on Estonian Burger Factorys kasutusel olnud juba kolm aastat. Ka uues restoranis hakatakse CompuCash’i kasutama, sest see pakub ülevaatlikkust ja on terviklik. Martini sõnul piisab väiksemale restoranipidajale CompuCash'i kassasüsteemide lahendusest täielikult, sest lisaks baasvajadustele on olemas ka kõiksugu lisavõimalused oma töö efektiivsemaks muutmiseks. Kiire töötempo tõttu pole me jõudnud kõikidesse võimalustesse, mida CompuCash pakub, veel süveneda. Ent kellel huvi, saab alati lisa uurida CompuCash'i müügimeeste Martin Lauri või Rain Ruveni käest. Ühes on Martin kindel – CompuCash'i kassasüsteemi ei vahetaks ta ühegi teise toote vastu. CompuCash restoranidele

Otsid lahendust, mis töötab?

Täida vorm või võta meiega ühendust

telefonil +372 654 2150

Saada päring

Edasi

Võtame ühendust!

    CompuCash on loodud selleks, et lihtsustada müügitegevusi, vältida rahalisi ja kaubaga seotud kadusid, hoida äritegevus kontrolli all, integreerida ettevõtte tööprotsesse ning võimaldada efektiivset kvaliteetset klienditeenindust.
    CompuAccess võimaldab mugavalt planeerida töögraafikud, mõõta lihtsalt reaalset tööaega, sh nii automaatselt kui ka soovi korral detailselt paljude tööliikide kaupa. Sisukad raportid nutikateks otsusteks ning kvaliteetne sisend palgaarvestuseks.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.